Agenda » ClubTown

Agenda » ClubTown

ClubTown

  • Datum:2018-11-24
  • Tijd:19:00-23:00
  • Locatie:B-town

Wat is ClubTown:
De naam zegt het al. ClubTown is een feestje voor Boxtelse jongeren en vindt in ons jongerencentrum B-Town plaats. Lekker swingen, chillen, kletsen en gek doen dus! DJ The Freestyler, ook wel bekend van B-Pool, draait de plaatjes. Dus dat beloofd wat!

Wanneer ClubtTown:
ClubTown keert elke maand terug en vind dan plaats op zaterdag avond van 19.00-23.00u. De tweede editie is op 27 oktober.

Voorverkoop:
Één toegangsbewijs = €2,-
Tijdens Be-Chill | Dinsdag 14.30-17.00u
Tijdens Plug&Play | Vrijdag 19.30-23.00u

Dagkassa:
Één B-Town toegangsbandje = €2,-
Tijdens ClubTown 27 oktober van 19.00-23.00u

Bar:
Tijdens ClubTown schenken we fris voor een speciaal prijsje: slechts €1,00. En natuurlijk is er ook genoeg te snoepen.

Buiten:
Na al dat dansen kun je buiten op ons terras even afkoelen. Maar let wel op, want ga je buiten de hekken van het terras, dan mag je niet meer terug naar binnen.

Waarom ClubTown:

  • Tijdens ClubTown ‘moet’ je even helemaal niks. Het is een plek waar je op een ontspannen manier even helemaal op kunt laden. Ook dat vinden wij belangrijk!
    Wanneer je tussen de 12 en 16 jaar oud bent kun je nog niet in de kroeg terecht, maar groeit de interesse naar het uitgaansleven misschien wel? Dan is ClubTown de plek voor jou om op een veilige manier het uitgaansleven te leren kennen.
  • ClubTown is een plek waar je nieuwe vrienden kan maken en/of vriendschappen op kan bouwen. Iedereen is welkom. De backup die een vriendengroep geeft hebben we allemaal wel eens nodig. En wat is er nu leuker dan samen met je (nieuwe)vrienden een feestje te bouwen en samen herinneringen voor later te maken?
  • ClubTown wordt voor en door jullie gedraaid. Lijkt het je ook leuk om iets bij de dragen aan de B-Town community? Sluit je dan aan bij onze vrijwilligers ploeg. Alle hulp, klein of groot, is welkom! Wie weet sta jij dan de volgende keer achter de bar, het licht&geluid te bedienen of werk je mee aan een volgende editie!