Nieuws

Nieuws

clubtown-poster-nov-2018-v1-jpg

ClubTown november

Geen reacties Uncategorized

De dagen worden korter… nou en?? Voor ons is dat alleen maar een extra reden om een gezellig feest te geven. De medewerkers en vrijwilligers van B-Town zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen voor de 3de editie van Clubtown. Ben jij tussen de 12 en 16 jaar oud? Dan ben ook jij uitgenodigd en van harte welkom om mee te feesten op zaterdag 24 november.

Van 19:00 tot 23:00 uur zijn we open om lekker te swingen, te chillen, te kletsen en gek te doen! DJ ‘The Freestyler’, ook wel bekend van B-Pool, haalt ook vanavond weer alles uit de kast met de nieuwste muziek, de grootste hits en de mooiste lichteffecten om jou alle stress van de afgelopen maand te vergeten.

Tijdens Be-Chill (elke dinsdag van 14:30-17:00 uur) en Plug&Play (elke vrijdag 19:30-23:00 uur), kun je een kaartje komen kopen. Dat kan ook aan de deur maar als je in de voorverkoop een kaartje koopt krijg je tijdens ClubTown een gratis consumptiemunt. (Niet verder vertellen, maar dan is de entree nog maar € 1,00!!!)

Speciale actie voor alle brugklassers:
Als je in de burgklas zit kun je op vertoon van je schoolpas een gratis kaartje halen tijdens de voorverkoop.

En ook de jongerenwerkers van R-Newt hebben speciaal voor deze ClubTown een aantal vrijkaarten die ze uitdelen. Vraag Jet, Denny of Yasmir dus om een GRATIS kaartje!