Nieuws

Nieuws

clubtown-poster-sept-2018-jpg-v2

NIEUW: ClubTown

Geen reacties Uncategorized

Zo af en toe wordt er al eens een feestje gehouden in B-Town, maar vanaf vandaag pakken we het anders aan. Ben je tussen de 12 en 16 jaar oud? Dan is ClubTown vanaf nu the place to be.

 

Wat is ClubTown:
De naam zegt het al. ClubTown is een feestje voor Boxtelse jongeren en vindt in ons jongerencentrum B-Town plaats.

 

Wanneer ClubTown:
ClubTown keert elke maand terug en vind dan plaats op zaterdag avond van 19.00-23.00u. De eerste editie is op 29 september.

 

Voorverkoop:
Één toegangsbewijs = €2,-
Tijdens Be-Chill | Dinsdag 14.30-17.00u
Tijdens Plug&Play | Vrijdag 19.30-23.00u

 

Dagkassa:
Één B-Town toegangsbandje = €2,-
Tijdens ClubTown 29 september van 19.00-23.00u

 

ACTIE 1:                     Gratis drankje!
Wanneer je in de voorverkoop een kaartje koopt dan ontvang je de 29e bij de dagkassa één gratis drankje

 

ACTIE 2:                     Gratis toegang voor brugklassers!
Op vertoon van je schoolpas kun je tijdens de voorverkoop één gratis toegangsbewijs ophalen.

 

Waarom ClubTown:

  • Tijdens ClubTown ‘moet’ je even helemaal niks. Het is een plek waar je op een ontspannen manier even helemaal op kunt laden. Ook dat vinden wij belangrijk!
  • Wanneer je tussen de 12 en 16 jaar oud bent kun je nog niet in de kroeg terecht, maar groeit de interesse naar het uitgaansleven misschien wel? Dan is ClubTown de plek voor jou om op een veilige manier het uitgaansleven te leren kennen.
  • ClubTown is een plek waar je nieuwe vrienden kan maken en/of vriendschappen op kan bouwen. Iedereen is welkom. De backup die een vriendengroep geeft hebben we allemaal wel eens nodig. En wat is er nu leuker dan samen met je (nieuwe)vrienden een feestje te bouwen en samen herinneringen voor later te maken?
  • ClubTown wordt voor en door jullie gedraaid. Lijkt het je ook leuk om iets bij de dragen aan de B-Town community? Sluit je dan aan bij onze vrijwilligers ploeg. Alle hulp, klein of groot, is welkom! Wie weet sta jij dan de volgende keer achter de bar, het licht&geluid te bedienen of werk je mee aan een volgende editie!

 

Veel gestelde vragen:

  • Hoeveel kost een kaartje?

Een kaartje kost altijd €2,00.
Wanneer je een kaartje in de voorverkoop koopt krijg je een gratis drankje. Wanneer je je kaartje op de avond zelf koopt dan krijg je geen gratis drankje.

  • Ik zou ook graag mee willen bouwen aan ClubTown, bij wie kan ik terecht?

Stuur een mailtje naar B_town@mijngemeentedichtbij.nl of loop eens binnen.

  • Wat gebeurd er als ik me niet aan de regels hou?

ClubTown is een plek waar je mag experimenteren, maar er zijn ook grenzen. Daarom hebben we een aantal huisregels opgesteld waar iedereen zich aan moet houden. De huisregels hangen bij de ingang en zijn ook terug te vinden op onze website. Overtreed je een van deze huisregels? Dan verwachten we van je dat je daar een verklaring voor af kunt leggen en de eventuele consequenties onder ogen kunt zien. We vinden het namelijk niet fijn wanneer ons vertrouwen geschonden wordt.