Smoelenboek

Smoelenboek

Foto ParwizParwiz Ghafouri – assistent jongerenwerker
Foto WilmaWilma van den Hurck – Beheer
Wilma v.d. Hurck is onze sociale werker in B-Town. In haar pakket zit met name toezicht en veiligheid, zowel voor onze bezoekers als voor het gebouw. Om Wilma met kernwoorden te omschrijven; gastvrijheid, hartelijke persoonlijkheid, behulpzaam, luisterend oor, een goed gesprek, koffie/thee erbij is geen probleem. Al ruim 8 jaar in Boxtel werkzaam binnen het jongerenwerk, daarvoor op diverse werkplekken bezig geweest in Haaren. Ook vrijwilligerswerk en mantelzorg leveren is niet vreemd voor Wilma, dit doet ze in haar privéleven regelmatig.
Bas Bas Hermans – Jongerenwerker
Foto ClaudiaClaudia Pinxt – Jongerenwerker
De afgelopen 4 jaar in Boxtel mogen rondhuppelen als jongerenwerkster en sinds 1 juli 2014 ook werkzaam in de gemeente Haaren. Als jongerenwerkster kijk ik altijd samen met jongeren naar mogelijkheden en keuzes. Je komt me tegen op straat of op school, waar ik graag hoor wat jongeren bezighoudt,  het blijft interessant om te horen wat jongeren beweegt. Als jongerenopbouwwerkster hoop ik jongeren soms net dat zetje in de goede richting te geven waardoor ze keuzes maken die hen vooral op weg helpen naar een positieve toekomst. En mocht er zich een situatie voordoen waar jij je niet prettig bij voelt, dan kijken we samen naar een oplossing. Soms kan het dan zo zijn dat er hulp van anderen nodig is om een probleem op te lossen, ook daarin kijk ik samen met jou wat te doen. Het gaat er allemaal om dat jij, soms met wat ondersteuning van mij, het beste uit jezelf weet te halen!
Foto BartBart – Jongerenwerker
Bijna 10 jaar jongerenwerker dit met veel plezier, betrokkenheid en passie. Eerst in Berkel-Enschot, Tilburg, nu in Dordrecht en Boxtel.

Ik vind het belangrijk dat we gezien worden in Boxtel zodat jij als jongere, ouder of wijkbewoner ons weet te vinden. Of je nu met je eigen talent bezig bent, je wilt een ander helpen, of je voelt je niet meer veilig, kom langs en we kijken graag met je mee.

Soms betekent dit dat je beter geholpen kan worden door iemand anders, samen zoeken we dan waar en hoe we dit kunnen regelen. Soms betekent dit dat ik iets voor je kan betekenen, maar altijd betekent dit dat je zelf aan de bak moet.

foto1 Meike – Jongerenwerker
Jij? – Stagiar(e)
We zijn altijd op zoek naar een leuke, lieve en gezellige stagiair(e) oms ons team en de vrijwilligers te ondersteunen.