Vaste Activiteiten

Vaste Activiteiten

Be-Chill

Be_chill logoBe-Chill is een wekelijkse alcohol vrije activiteit. Op dinsdag middagen van 14:30 tot 17:00 is B-Town geopend. Je kan hier na school met je vrienden of alleen naar toe komen om iets gezelligs te doen. Wat er gedaan wordt hangt helemaal van de bezoekers af. Je kunt gezellig komen hangen en wat drinken maar er kan ook gepoold worden, tafelvoetbal gespeeld worden of gedart. Er staat een PlayStation 4 klaar, er kunnen films gekeken worden. Maar als je zin hebt in iets anders wat in B-Town kan mag dat natuurlijk ook.

Doelgroep: 12 t/m 16

Openinstijden: dinsdagen van 14:30 tot 17:00

Entree: gratis

B-Pool

BPool 2018 ORANGE AI v6Voor jongeren in Eendengat e.o. van 12 tot met 16 is B-Pool in jongerencentrum B-Town de uitgelezen plek om vier dagen carnaval te vieren.

Swingen en springen is tijdens carnaval hét motto in het tot B-Pool omgedoopte jongerencentrum aan de Baroniestraat in Boxtel. DJ The Freestyler draait er dagelijks tussen 20.30 en 0.00 uur de nieuwste hits, afgewisseld met een enkele carnavalskraker.

Doelgroep: 12 t/m 16

Openingstijden: tijdens carnaval van 20.30 tot 0.00

Entree: €3,50 in de voorverkoop €5,00 aan de deur

ClubTown

logo-clubtown-zwarte-achtergrondClubTown is een maandelijks terugkerend feeste voor Boxtelse jongeren. Het is een alcohol vrije disco waar je lekker kan swingen, chillen, kletsen. Gek doen dus!

ClubTown is elke laatste zaterdag van de maand van 19:00 tot 23:00 uur. Kaartje kosten €2,00 euro. Ze zijn zowel in de voorverkoop tijdens Be-Chillen en Plug&Play als aan de deur verkrijgbaar.

Doelgroep: 12 t/m 16

Openingstijden: laatste zaterdag van de maand van 19:00 tot 23:00

Entree: €2,00

Huis(werk)kamer

Elke dinsdag en donderdag middag en woensdag avond kunnen leerlingen onder begeleiding huiswerk maken in B-Town. De begeleiding is met name gericht op het plannen van het huiswerk (en je daar aan houden), niet te snel afgeleid raken en toch nog even door te gaan als je eigenlijk geen zin meer hebt.

De huiswerkbegeleiding start op dinsdagen en donderdagen om 15.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. Op woensdag avond beginnen we om 19:00 uur en stoppen we om 21:00 uur. Tussendoor wordt er een pauze ingelast!

Heb je interesse, dan kun jij (of je ouders ;-) je aanmelden door contact op te nemen met Amarens via 06-31039119.

Doelgroep: scholieren

Openingstijden: dinsdagen en donderdagen van 15.00 tot 17.00

Entree: gratis

Plug&Play

logo Plug&PlayPlug&Play is een wekelijkse activiteit. De activiteit vind plaats op vrijdagen van 19:30 tot 22:00. Je kan komen doen waar je zin in hebt. Je kunt gezellig komen hangen en wat drinken maar er kan ook gepoold worden, tafelvoetbal gespeeld worden of gedart. Er staat een PlayStation 4 klaar, er kunnen films gekeken worden. Maar als je zin hebt in iets anders wat in B-Town kan mag dat natuurlijk ook.

Wil je en keer iets organiseren dan kun je tijdens Plug&Play binnen lopen zodat we samen kunnen kijken hoe wij je kunnen helpen.

Doelgroep: 12 t/m 24

Openingstijden: vrijdagen van 19:30 tot 22:00

Entree: gratis

Studio inloop

Muziektalenten en Muziekliefhebbers opgelet!! Heb jij muzikale talenten en ben jij op zoek naar een goede opstap, of heb jij geen ruimte waar je opnames kan maken? Heb jij vragen over manflyer-studio-b-townagement, promotie zaken of wil je gewoon lekker muziek maken, inspiratie opdoen of proefopnames maken van liedjes. Kortom, zoek jij een plek waar jij jouw muzikale talenten kan uiten en ontwikkelen? Kom gezellig langs in de muziekstudio in B-Town!

Wekelijks zijn er GRATIS studio inlopen waar al jouw vragen door R-Newt Jongerenwerker Yasmir beantwoord kunnen worden.

Deze inlopen zijn op dinsdagmiddag van 14:00u tot 17:00u en elke vrijdagavond van 19.30u tot 23.00u in het jongerencentrum B-Town in het St. Ursula gebouw aan de Baroniestraat te Boxtel